
Маленькі листкові пиріжки з шинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
50 г.
Шашлик свинячий Глобино Жар&Co Summer Grill охолоджений
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Вино вилити в каструлю, додати масло, 120 мл. води і жир. Поставити на вогонь, повільно нагрівати, поки жир не розтопиться.
02
Не доводячи суміш до кипіння прибрати з вогню, додати в каструлю просіяне борошно і дрібку солі, перемішати.
03
Отримане тісто викласти на присипаний борошном стіл, замісити тісто до м'якості й еластичності. Скачати тісто в кулю, накрити зверху рушником, залишити на 2 години.
04
Після, викласти на стіл тісто, розкачати до товщини 3 мм. Вирізати кружечки. Шинку дрібно нарізати. На одну половину кожного кружечка покласти шинку, накрити зверху другою половинкою кружечка, защипнути краї і надати форму півмісяця.
05
Розігріти олію в сковороді до температури 180-190°C, викласти порціями пиріжки в киплячу олію, смажити протягом 6-8 хвилин, до золотисто-коричневого кольору. Перекласти готові пиріжки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир, після, перекласти на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)