
Курячий суп із гарбузом і айвою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
200 г.
Грудинка куряча
300 г.
Селера корінь
100 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Лайм
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Карі Carmencita 40г
1 ч. л.
Гарбуз Хоккайдо
200 г.
Часник
2 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Суміш Carmencita Чорний перець та морська сіль 61г
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити в 2 л. води курячу грудку. В цей час підготувати овочі і фрукти: моркву, селеру, гарбуз, айву і лайм.
02
Овочі почистити (моркву, селеру, гарбуз) і нарізати разом з айвою кубиками. Розкласти по різних тарілках: овочі в одну, айву - в іншу ємність, Гарбуз покласти окремо. Айву збризнути соком цитруса.
03
Нарізати маленькими кубиками цибулю, часник і імбир. Протушкувати в розігрітій сковорідці протягом 5 хвилин.
04
Далі перевірити м'ясо на готовність. Якщо вже зварилося, вийняти і розділити на шматочки. Відправити знову до бульйону.
05
Потім до цибулі і часнику висипати моркву і селеру. Розмішати. Тушкувати 5 хвилин.
06
Додати айву в сковорідку і готувати з усіма овочами 7 хвилин. Потім додати суміш у бульйон. Висипати відразу в каструлю гарбуз. Посипати коріандром (1 г.). Варити 15 хвилин.
07
Посолити суп, поперчити, додати карі (1 ч. л.). Варити 5 хвилин. Притрусити зеленню. Перемішати. Настоювати 15 хвилин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)