
Кальмари в кунжуті
Кунжут надає неповторний аромат всіляким хлібобулочним виробам. Іноді рецепти з кунжутом використовуються для приготування салатів і других страв. Вважається, що ця приправа з незвичайно апетитним запахом добре поєднується зі свининою, яловичиною, кальмарами і куркою. Саме кунжут і спеції надають смаженим кальмарам легкий східний аромат і смак. Кальмари виходять м'які і ніжні. Їх можна вживати, як теплими, так і холодними. Подавати можна з будь-яким соусом. Якщо кунжутного насіння не вистачило, а кальмари ще залишилися, то можна обсмажити кільця просто в клярі. Виходить теж смачно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
2 шт.
Кунжут
150 г.
Куркума Еко 20г
1/3 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Мрія Суміш пряностей до риби та морепродуктів 25г
1/3 ч. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
50 мл.
Часник
3 зубчики
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кріп 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Кальмари відварити в підсоленій воді. Далі нарізати кільцями. Кунжут обсмажити.
02
Нарізаний кальмар змішати зі спеціями і занурити у збите яйце. Потім обваляти в кунжуті.
03
На сковороді розігріти олію й обсмажити кальмар. При подачі на стіл посипати рубаним часником і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)