
Ікра з буряка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
600 г.
Цибуля
2 шт.
Часник
5 зуб.
Морква
1 шт.
Сік лимона John Top 230мл
1 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Cочатку підготувати буряк. Помити, видалити хвостики. Відварити (40 хвилин). Остудити. Потім очистити від шкірки.
02
Натерти на великій терці. Висипати в миску. Далі перейти до підготовки таких овочів: морква, цибуля, часник.
03
Овочі очистити. Помити. Потім моркву натерти на великій терці, цибулю нашаткувати, часник дуже дрібно нарізати. Нагріти в сковороді олію. Всипати підготовані овочі: спочатку цибулю, потім моркву (тушкувати 5 хвилин), а в останню чергу - часник (тушкувати 3 хвилини).
04
Подрібнити усі овочі за допомогою м'ясорубки або блендера. Викласти в миску. Заправити лимонним соком. Посолити, поперчити. Перемішати ложкою.
05
Накрити готову ікру харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину. Перед подачею на стіл прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)