
Сирні мафіни
Чи знали Ви, що ідея приготування випічки, що за формою нагадує великий кекс, з різними наповнювачами, народилася в Англії в далекому ХVIII столітті? З тих пір чудові мафіни стали користуватися величезною популярністю далеко за межами батьківщини. Якщо Ви, також як і ми, не байдужі до цього смачного десерту, саме час звернути увагу на пропонований рецепт. Сирні мафіни хороші тим, що їх практично неможливо зіпсувати: вони виходять неймовірно м'якими і ніжними, мають пористу текстуру і «маслянистий» смак. Особливо прекрасна випічка в якості корисних ласощів для діток, адже не кожна дитина стане їсти кисломолочний сир в чистому вигляді. Прикрасити «верхівку» мафінів можете на свій смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром. Потім додати розм'якшене масло, розпушувач і трохи збити. Кисломолочний сир при необхідності віджати і протерти через сито. Додати його до яєчно-масляної суміші і добре збити.
02
Духовку розігріти до 180°C. Борошно просіяти в сирну суміш, відразу ж перемішуючи. Викласти тісто у формочки (паперові або силіконові) і випікати близько 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)