
Грибний крем-суп з кедровими горішками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
550 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст.л.
Цибуля
1 шт.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
15 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л
Лимон
1 шт.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
30 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити. Залишити 50 грам грибів, решту порізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. У каструлі розігріти 4 столові ложки оливкової олії, додати цибулю і гриби, накрити кришкою і смажити близько 15 хвилин до м'якості.
02
Додати кукурудзяне борошно, перемішати, потім додати молоко і бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30-40 хвилин. Перелити суп в блендер і подрібнити до однорідного стану. Додати лимонний сік, сіль і перець.
03
Тонко нарізати решту грибів скибочками. Розігріти олію в сковороді і додати гриби і кедрові горішки. Готувати кілька хвилин, поки гриби не стануть м'якими, а горішки рум'яними. Додати в суп і подавати, прикрасивши кожну тарілку вершками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)