
Клюква у цукровій пудрі
Чи можна зробити смачний, при цьому корисний десерт, який, до всього іншого, можна буде зберігати не один і не два дні? Якщо вас цікавить, чи існують такі рецепти, тоді пропонуємо вам звернути увагу на журавлину в цукровій пудрі. Такий десерт, по-перше, має приємний зовнішній вигляд. Милі білі кульки із не нудотним смаком відразу сподобаються вашим рідним. По-друге, так як в десерті є журавлина, то звернемо вашу увагу на її користь. У ній дуже багато вітамінів, часто журавлину приймають як жарознижуючий засіб або для посилення роботи антибіотиків. Хоча журавлина і має кислий смак, разом з цукровою пудрою вони створять чудовий легкий десерт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Журавлина
200г
Цукрова пудра Aro 250г
100г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1шт.
Етапи приготування
01
Ягоди перебирають, миють, відкидають на друшляк, підсушують.
02
Потім опускають їх у миску зі злегка збитим яєчним білком, добре перемішують, шумівкою викладають в цукрову пудру, обвалюють і розсипають на металевий лист, застелений пергаментним папером.
03
Духовку прогрівають до 40-50С.
04
Підсушують в теплій духовці. Зберігають у картонних коробках у сухому місці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)