
Лососевий суп із кунжутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
500 г.
Рис пропарений
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Водорості норі Katana морські сушені 5 листів
5 г.
Кунжут
15 г.
Соус соєвий Chong 1л
30 мл.
Тунець
50 г.
Імбир
15 г.
Етапи приготування
01
Рибне філе помити, нарізати на шматки, додати сіль і залишити мінімум на 4 години. По закінченню часу мариновану рибу промити і обсмажити на розігрітому грилі. Обсмажену рибу нарізати невеликими шматочками.
02
Рис відварити до готовності і з'єднати з рибою. Лист норі нарізати смужками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
Покласти водорості в каструлю, залити водою і поставити на середній вогонь. Довести вміст каструлі до кипіння, додати соєвий соус, тунець, сіль. Додати до бульйону рибу і рис, проварити кілька хвилин. Імбир натерти і додати в суп. Дати настоятися 10 хвилин і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)