
Суші футомакі з омлетом і грибами шиітаке
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Огірки солені
150 г
Тофу Агропрод
50 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл
Соус соєвий Kaiseki 1л
30 мл
Водорості норі Katana морські сушені 5 листів
6 шт.
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Попередньо замочені на 2 години в холодній воді гриби шиітаке наріжте тонкою соломкою, жорсткі ніжки видаліть. Тепер обсмажте шиітаке на сковороді.
03
Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.
04
Очистіть огірки від шкірки і наріжте тонкою соломкою.
05
Тепер можна викладати рис на лист норі. Залиште недоторканим близько 2 см в кінці листа і розрівняйте рис.
06
На рис покладіть половинку листа норі, а зверху - трохи начинки. Обережно згорніть рол, що вийшов.
07
Розріжте кожну "ковбаску" на 6 або 8 ролів за допомогою гострого ножа, трохи змоченого холодною водою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)