
Помідори з картопляним салатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
6 шт.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
80 г.
Картопля фасована
200 г.
Горошок зелений Верес 210г
300 г.
Морква
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
З помідорів зрізати «шапки», видалити м'якоть чайною ложкою. Трохи посолити і покласти мінімум на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. З горошку злити рідину.
02
Картоплю і моркву помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити овочі, очистити і нарізати кубиками або скибочками. Додати до овочів майонез, обережно перемішати. Залишити салат на 20 хвилин.
03
Наповнити салатом помідори, залишити на 30 хвилин. Листя салату помити і просушити. Викласти фаршировані помідори на листя салату і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)