
Салат з морквою, сиром і кефіром
Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
400 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Перець зелений фасований
60 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
20 мл.
Петрушка 70г
30 г.
Етапи приготування
01
Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.
02
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
03
Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)