
Салат з солодкого перцю і моцарели
Надзвичайно вишукані і апетитні італійські страви не викликають сумнівів, що італійці знають толк в їжі. І вже точно вміють смачно її приготувати. Пропонований салатик – тому гідне підтвердження. На перший погляд звичайні овочі, сир. Але викликає захоплення, на скільки грамотно вони підібрані, а їх гармонійна комбінація робить страву пікантною, неповторною і дуже ефектною як на вигляд, так і смак. Солодкий болгарський перчик, стиглі томати, ну і, звичайно ж, пружна моцарела надають салатику відмінний смак. Щоб закуска була соковитою і просоченою – ароматна заправка-соус з оливкової олії, бальзамічного (або винного) оцту і популярної в Італії запашної травички базиліка. Пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
200 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Сир моцарела Lel 45%
120 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
10 мл.
Базилік у горщику
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Перець помити розрізати і видалити насіння. Нарізати перець кубиками або соломкою.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир нарізати кубиками або часточками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)