
Суп із цибулі
Цибулевий суп - це максимальна кількість корисних інгредієнтів в одній тарілочці.
Головний компонент цієї страви - цибуля - наситить ваш організм вітамінами А, В і С, а також кальцієм, залізом, магнієм і фтором. Потрібно пам'ятати, що сік ріпчастої цибулі є природним антибіотиком. Тому суп стане відмінним помічником в холодну і сиру погоду.
Також цибулевий суп сприяє схудненню, оскільки цибуля сприяє поліпшенню травлення.
Інший компонент - селера - також подарує вам не менше вітамінів. Вона є джерелом дієтичної клітковини, бореться з ожирінням, а також багата на необхідні вітаміни.
Цю страву можна вживати в необмежених кількостях, і вона принесе вашому організму лише користь.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
6-7 шт
Капуста білокачанна
1 шт
Перець зелений фасований
2-3 шт
Ножиці для зелені
пучок
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Всі овочі дрібно нарізати, залити водою і варити.
02
Після закипання потримати суп на середньому вогні ще 10 хв.
03
Потім зробити маленький вогонь і зачекати, поки овочі не стануть м'якими.
04
Добре розмішати, додати сіль, перець за смаком.
05
Прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)