
Мафіни з шматочками яблук, волоськими горіхами і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сода харчова 500г
10 г.
Спеція Кориця мелена
4 г.
Волоський горіх
50 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, очистити, частину яблука нарізати кубиками (3/4), а іншу частину - тонкими скибочками. Змішати просіяне борошно, соду, корицю, цукор, яблука, горіхи.
02
Вершкове масло збити з яйцями в пишну масу. Додати молоко і ще раз трохи збити. Обережно з'єднати обидві суміші і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на 3/4), зверху викласти скибочки яблук і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)