
Торт-морозиво з черешнею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
300г
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,25 стакана
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л
2 ст.л.
Масло вершкове домашнє
2 ст.л.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Черешня червона
300г
Бісквіт
200г
Етапи приготування
01
Черешню вимити, кілька ягід відкласти, у решти видалити кісточки. У каструлю викласти цукор, крохмаль, черешню. Влити бренді і третину склянки води. Довести до кипіння, варити 2 хв., або до загустіння, постійно помішуючи. Дати повністю охолонути.
02
У мисці змішати розтоплене масло з медом. Додати бісквітні крихти. Все ретельно перемішати.
03
Розподілити суміш по дну і вздовж бортиків форми для торта діаметром 22 см., гарненько придавлюючи. Запікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 8 хв. Дати повністю охолонути.
04
Черешневу суміш подрібнити в блендері до однорідності. Половину склянки отриманого пюре залишити для прикраси, решту пюре помістити в контейнер, який щільно закривається і поставити в холодильник.
05
Морозиво покласти у велику миску, добре розім'яти виделкою і збити міксером на малій швидкості до однорідності. Додати черешневе пюре з холодильника, злегка перемішати. Викласти цю суміш на основу торту. Обережно перемішати по колу, щоб вийшов спіралевидний малюнок.
06
Накрити, поставити в морозильник на 4 год. Перед подачею прикрасити черешневим пюре і ягодами черешні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)