
Фісташковий крем-брюле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Фісташки Вишуканий смак солені 40г
1,5 ст.л.
Цедра апельсина Банка Спецій 90г
за смаком
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
3,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3,5 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 140°С. Влити в каструлю вершки, додати дрібно нарізані фісташки, стручок ванілі, цедру і 35 г. цукру. Готувати на середньому вогні, постійно помішуючи, цукор повинен повністю розчинитися. Довести суміш до кипіння, прибрати з вогню, залишити на 10 хвилин.
02
У мисці збити яєчні жовтки з 35 г. цукру. У велику миску перелити вершкову масу з каструлі, додати в неї яєчну суміш, ретельно перемішати.
03
Розлити суміш по формочках. Поставити форми на деко, в яке налита вода так, що вона покриває форми на половину. Випікати в духовці протягом 1 години.
04
Витягнути з духовки формочки, остудити, після чого прибрати їх в холодильник на 4 години.
05
Розігріти гриль, посипати цукор зверху в формочки на крем-брюле. Форми поставити на деко, заповнене льодом, поставити деко під гриль на 4 хвилин, цукор зверху повинен закарамелізуватися. Поставити форми знову в холодильник на 1-2 години, не більше.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)