
Дорада на помідорах із картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дорада патрана охолоджена фасована 200-300г
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
2 шт.
Розмарин Зелененька 50г
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Часник очистити і нарізати кружечками. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Розігріти сковороду з оливковою олією, додати на сковороду цибулю з часником, протушкувати.
02
Зробити на помідорах надрізи, опустити в окріп на 2 хвилини, після злити воду і зняти з помідорів шкірку. Помідори нарізати півкільцями. Додати їх на сковороду до цибулі і часнику. Додати за смаком сіль і перець, тушкувати суміш до готовності.
03
На деко викласти суміш зі сковороди, зверху викласти рибу, яку необхідно попередньо посолити і поперчити, а також скропити оливковою олією. Всередину риби покласти гілочку розмарину.
04
Картоплю промити, очистити від шкірки, нарізати кільцями. Викласти в деко навколо риби. Поставити в попередньо розігріту до 200°C духовку на 15 хвилин, після перевернути рибу на іншу сторону, готувати ще 15 хвилин, після переключити духовку в режим гриль, випікати до готовності. При подачі посипати зверху посіченою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)