
Бургери з моркви, соняшникового насіння і кунжуту із зеленим салатом і буряком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Насіння соняшника очищене
200 г.
Насіння кунжуту Auchan сушене 100г
50 г.
Селера стебло
2 стеблі
Петрушка 70г
20 г.
Морква
6 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Буряк
1 шт.
Етапи приготування
01
Замочити насіння соняшника в теплій воді на 1 годину. Після, злити воду, подрібнити за допомогою блендера до стану пасти.
02
Моркву помити, очистити, за допомогою соковижималки вичавити морквяний сік. М'якоть після соковижималки змішати з пастою із насіння соняшника. Сюди ж додати нарізані стебла селери, подрібнену червону цибулю, петрушку, кунжутне насіння, залити оливковою олією.
03
Ретельно перемішати загальну суміш. Сформувати бургери, подавати з листям салату і буряком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)