
Різото з сосисками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
80 г.
Рис пропарений
350 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
40 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
40 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
400 мл.
Сосиски Самобранка Філейкі
2 шт.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати сосиски, обсмажити в розігрітій олії на сковороді. Злити олію, прибрати сосиски в тепле місце.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити в рослинній олії на сковороді. Викласти цибулю зі сковороди на тарілку, всипати на сковороду рис, додати спеції. Влити вино, тушкувати поки вино не випарується. Поступово вливати бульйон, при цьому постійно мішати. Готувати на середньому вогні, до готовності рису.
03
Додати в рис вершкове масло, обсмажену цибулю, натертий сир, додати також сосиски, перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)