
Суп зі шпинату
Всі знають і пробували зелений борщ. Для потрібного кольору в нього додають спеціально листя зелені. Існує також і рецепт зеленого супу. Він буквально переповнений корисними інгредієнтами. Приміром, головний інгредієнт - шпинат. По-перше, завдяки саме йому суп має такий досить яскравий зелений колір. Але на цьому його функції не закінчуються. Шпинат містить в собі майже всі відомі вітаміни, а також багатий мінеральними солями. Він добре впливає на гемоглобін завдяки тому, що в ньому багато заліза. Крім того, він дуже добре засвоюється організмом. Курячий бульйон робить суп досить дієтичним (а також всі інші інгредієнти). Тому такий корисний і легкий для засвоювання суп ви зобов'язані спробувати зробити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
700 мл.
Шпинат пучок 100г
400 г.
Цибуля
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Яйця перепелині Auchan 20шт
10 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізану цибулю обсмажити протягом 5 хвилин на вершковому маслі.
02
У курячий бульйон додати нарізану великими шматками картоплю, потім цибулю і шпинат.
03
Коли овочі будуть практично готовими, додати лимонний сік. Суп посолити і поперчити за смаком. Подрібнити масу в блендері і знову поставити прокипіти.
04
Розлити суп по тарілках. У кожну додати по вареному перепелиному яйцю і ложці сметани.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)