
Масала чай
Масала – це відомий на весь світ індійський пряний напій на основі молока і різних спецій. Його традиційно готують до звичайної сімейної трапези, а також підносять до особливої нагоди – приходу гостей. Крім того, що масала досить цікава, так би мовити пікантна і багатогранна на смак, вона ще й корисна, особливо для тих, хто стежить за своєю вагою. Всім відомо, що спеції значно прискорюють обмінні процеси в організмі. Тому для людей, які дотримуються дієти і буквально рахують з'їдені калорії, масала стане чудовою знахідкою, розуміється, якщо використовувати в приготуванні знежирене молоко, а цукор замінити корисним і натуральним підсолоджувачем – медом. Приємного чаювання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чай чорний Lipton Forest Fruits 1,5г*20шт
2 ст. л.
Кардамон Еко 6г
2 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
240 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
2 шт
Вода негазована Аквуля 2л
480 мл
Етапи приготування
01
Насипати в невелику каструлю індійський чорний чай, цукор і спеції.
02
Залити водою, поставити на вогонь і довести до кипіння.
03
Додати молоко, варити ще 5 хвилин.
04
Процідити через дрібне сито.
05
Подавати чай гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)