
Сосиски в бубликах
Сосиски багатьма недооцінюються через свою простоту. Але для тих, хто вміє красиво і вигідно їх подати, то такий продукт як сосиски просто незамінний. Крім того, сосиски володіють великою перевагою в умовах гострої нестачі часу. Пропонуємо вам перевірений рецепт приготування смачних сосисок запечених в бубликах під сиром. Коли сир добре зарум'яниться, сушки будуть з хрусткою скоринкою, м'які та ніжні всередині. Страва не обмане ваших очікувань. Вона виходить ситною і смачною. Така страва не вимагає гарніру. Її подають гарячою. Але навіть коли сосиски охолонуть їх можна подавати в якості закуски. Страва сама по собі універсальна. При подачі можна полити кетчупом.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сосиски Самобранка Філейкі
6 шт.
Сушка Тера Подільська з маком
36 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Етапи приготування
01
Очистити сосиски від оболонки. Одягти на кожну сосиску по 6 сушок.
02
Скласти в ємність і залити молоком. Залишити на 20 хвилин, періодично повертаючи.
03
Далі сосиски викласти у форму або деко.
04
Змастити сметаною. Зверху розкласти тертий сир.
05
Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати 15-20 хвилин.
06
Подавати до столу гарячими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)