
Пісочний сирно-яблучний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг.
Сир кисломолочний 9%
500 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Етапи приготування
01
Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Розтерти 2 жовтки зі 100 г. цукру, додати розм'якшене масло і продовжити розтирати. По трохи додавати просіяне борошно, розпушувач. Додати в суміш сметану, замішати тісто і скачати його в кулю, закрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир протерти, змішати з 60 г. цукру і 1 жовтком. Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Нарізати тонкими скибочками і, щоб не потемніли, збризнути їх лимонним соком. Розігріти духовку до 200°C градусів.
03
Деко змастити вершковим маслом. Тісто дістати, тонко розкачати. Розкласти тісто на деко, зробити бортики. Рівномірно нанести на тісто сирну суміш, викласти яблука і посипати їх корицею. Покласти пиріг в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.
04
Білки з цукром, що залишився збити в стійку піну. Через 30 хвилин випікання дістати пиріг і змастити піною. Поставити знову в духовку на 5-10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)