
Салат з куркою, перцем і морквою
Салат готується дуже просто, продукти самі звичайні. У підсумку виходить швидко, дешево і ситно. Салат виходить легким, за рахунок овочів соковитим, і в той же час ситним, так як до складу входить обсмажена курка. Філе курки можна готувати і в мультиварці. Режим вибирають «підсмажування» або «випічка», час приготування становить 15 хвилин. Болгарський перець повинен бути великим, м'ясистим, краще червоного, оранжевого або жовтого кольору. Салат можна подавати в холодному або гарячому вигляді. Підходить такий салат, як до святкового столу, так і для звичайного обіду або вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
100 г.
Морква
100 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
100 г.
Часник
1 зубчик
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на крупній тертці, перець нарізати тонкими скибочками, філе курки - кубиками.
02
У сковороді розігріти олію, обсмажити куряче філе протягом 4 хвилини з обох сторін.
03
Змішати курку з овочами, додати часник, пропущений через прес. Заправити салат сметаною, посолити за смаком і додати чебрець.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)