
Малина в кремі сабайон
Сабайон – класичний італійський крем зі збитих яєчних жовтків з цукром і вином (лікером, шампанським). Отриману суміш готують на водяній бані, потім подають у гарячому або охолодженому вигляді. Цей яєчний крем вперше був приготований в далекому ХVI столітті італійським кухарем Скаппі. У загальному розумінні «сабайонами» називають різновид італійських десертів зі збитих жовтків з фруктами і алкоголем. Навчившись готувати цей ніжний крем, Ви значно розширите Вашу домашню колекцію десертів і випічки. Адже з сабайону виходить дивовижний фруктовий мус, морозиво і навіть тортики. Сьогодні ж пропонуємо насолодитися малиною в кремі сабайон – чудовим п'янким десертом зі стиглою ягодою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
50 г.
Крем-лікер Dama 17% 0,5л
10 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
20 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Малина
340 г.
Етапи приготування
01
Жовтки збити з цукром в пишну масу. Додати воду, лікер і ще раз збити. Поставити на водяну баню і збивати близько 4 хвилин. Поставити миску з кремом на лід і збити до густого стану.
02
Збити вершки до стану густої піни. Додати вершки до жовткової маси і довести крем до однорідної консистенції. Малину помити (або розморозити). Викласти в келихи малину і крем. Прикрасити ягодами малини і, за бажанням, м'ятою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)