
Лінивий лимонний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
130 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
250 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Стружка кокосова
150 г.
Лимон
2 шт.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти через сито у миску (без грудок). Вбити яйце в ємність, і перемішати за допомогою ручного вінчика.
02
Вершкове масло помістити в невелику каструлю і розтопити на маленькому вогні. Дати олії охолонути і додати цукор. Все перемішати столовою ложкою.
03
Лимони помити, обдати окропом і насухо витерти рушником. З кожного зняти цедру (за допомогою дрібної терки або звичайного ножа) і помістити в окрему тарілку.
04
З решти м'якоті двох лимонів вичавити лимонний сік (можна скористатися соковижималкою або столовими приборами). Перелити в окрему чашку.
05
У цукрово-вершкову суміш перелити збиті яєчні білки і жовтки. Усі інгредієнти гарненько збити застосувавши все той же ручний вінчик. Потім перелити в цю ж ємність молоко. Додати лимонний сік, цедру лимона і кокосову стружку, а далі все ретельно перемішати. В останню чергу в цю ж ємність додати борошно. Перемішати усі інгредієнти до утворення однорідної маси.
06
Форму для запікання змастити олією. Розподілити тісто по усій поверхні форми і поставити в духовку, розігріту до 180°C градусів. Випікати близько 45 хвилин. Готовий пиріг, за бажанням, посипати цукровою пудрою і прикрасити часточками лимону.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)