
Бульйон з курки з вермішеллю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
500 г.
Цибуля
1-2 шт.
Морква
1-2 шт.
Картопля фасована
3-5 шт.
Макарони Pantanella Filini 500г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Кріп 70г
20 г.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
Курку вимити й нарізати шматочками.
02
Моркву з цибулиною очистити, всі продукти помістити в каструлю і заповнити водою. Піну знімати і після закипання води вогонь зменшити.
03
Бульйон посолити і на слабенькому вогні варити хвилин 40-50.
04
Потім із звареного бульйону дістати шматочки курки з морквою і цибулею. Куряче м'ясо поділити на шматочки невеликого розміру і знову покласти в бульйон.
05
Картоплю ретельно помити, почистити і порізати кубиками або смужками, покласти в бульйон, довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
06
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно. На великій тертці натерти морквину.
07
Овочі спасерувати на сковороді в рослинній олії і покласти в суп. Після них в суп покласти вермішель і варити хвилин 5-7 до готовності, поперчити і посолити.
08
Посипати петрушкою з кропом і якийсь час настоювати під кришкою перед вживанням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)