
Запечена молода картопля в кунжутній скоринці
З таких простих продуктів як картопля, сметана і кунжутна олія можна приготувати шикарну і неймовірно смачну вечерю чи обід. Отже, все що вам потрібно для запеченої молодої картоплі в кунжутной скоринці - це парочка інгредієнтів і півгодини часу. А смак страви вийде запаморочливий. Адже, кунжутне насіння дуже добре поєднується з запеченими продуктами. Воно створює ту знамениту хрустку і ароматну скоринку, яка робить продукти соковитими і м'якими. До того ж кунжут ще й дуже корисний. Ми вже, звичайно, не говоримо про величезну користь молодої картоплі.
Тому не втрачайте час, адже, через півгодини ви можете вже їсти цю смачну й ароматну страва!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля молода
300 г
Кунжут
40 г
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
10 г
Сметана ХМЗ 20%
100 г
Кріп 70г
50 г
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Картоплю добре вимити і розрізати навпіл (якщо невелика) або на часточки. Посолити, змішати з олією і дати трохи постояти.
02
Духовку розігріти до 190-200С.
03
Кунжут злегка обсмажити на сухій сковорідці. Вмочити зрізи картоплі в кунжут і викласти на змащене олією деко в один шар. Запікати 25 хвилин.
04
Для соусу змішати сметану, сіль, кріп, дрібно нарізаний часник. Дати настоятися поки печеться картопля.
05
Подавати гарячу картоплю з соусом і свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)