
Суші сяке-макі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лосось шматок охолоджений
200 г.
Соус соєвий Chong 1л
150 мл.
Норі Norris рол 3г
6 шт.
Імбир маринований
100 г.
Васабі
20 г.
Етапи приготування
01
Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.
02
Нарізати лосось шматочками (приблизно 15 см. в довжину і в розрізі 2 х 2 см.), залити рибу 20 мл. соєвого соусу.
03
На лист норі викласти рис товщиною 3-5 мм., приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.
04
Викласти скибочки риби з одного кінця норі.
05
Відступити 2 см. з протилежного кінця і залишити «поле» непокритим, злегка змочити його водою з рисовим оцтом.
06
Звернути рол, надаючи йому квадратну форму.
07
Розрізати рол на 6-8 шматочків (приблизно по 2 см.).
08
Подавати з васабі та маринованим імбиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)