
Картопля "Дофінуаз"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Сир Armando Чеддер
200 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Часник
1 зубчик
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
0.5 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
0.5 ч. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Почистити і нарізати картоплю тонкими кільцями.
02
У глибоку каструлю влити вершки, молоко, потім посолити, додати картоплю. Довести до кипіння і потримати на вогні приблизно 1-2 хвилини.
03
Почистити часник і розрізати його навпіл.
04
Форму для запікання натерти часником, залишки часнику додати в каструлю до картоплі.
05
Сир потерти на крупній терці.
06
Змастити форму вершковим маслом і викласти в неї шарами картоплю. Кожен шар посипати мускатним горіхом і сиром. Залишити частину сиру для верхнього шару.
07
Влити в форму вершки з молоком з каструлі, додати ще трохи мускатного горіха і посипати сиром, що залишився. Верхній шар сиру повинен бути найбільшим.
08
Відправити форму в заздалегідь розігріту до 190°С духовку. Готувати 40 хвилин.
09
Готову страву посипати петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)