
Плюшка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
100 г.
Борошно 7 1кг
2 кг.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 л.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
200 г.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
У посудину влити склянку теплого молока. Додати дріжджі і цукор. Залишити на півгодини. Після, в ємність влити 750 мл. молока (яке залишилось), посолити, всипати 200 г. цукру і вбити пару яєць.
02
Маргарин розтопити і додати в суміш. Потім сметану. Перемішати. Ввести акуратно борошно, постійно помішуючи, а потім рослинну олію. Замісити тісто.
03
Тісто відкласти на годину. Коли воно підніметься, ще раз розім'яти його і залишити до другого підняття. Потім тісто слід розрізати на однакові шматки. Скачати у вигляді трубочки і з'єднати кінці. Розрізати уздовж, не доходячи до кінця, покласти на підготовлене деко і розгорнути. Змастити збитим яйцем і посипати великим цукром.
04
Випікати 20 хвилин при температурі 180ºС. Готові плюшки посипати цукром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)