
Жюльєн з куркою, грибами і сметаною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
250 г
Гриби Гливи
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г
Сметана ХМЗ 20%
300 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
25 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в 500 мл води до готовності. Дістати з бульйону і охолодити. Гриби помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Курку нарізати кубиками або скибочками.
02
Гриби і цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Потім туди додати нарізану курку. Додати сіль і перець і ще трохи обсмажити.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Розтопити вершкове масло на сковороді, додати борошно. Обсмажити трохи і додати молоко. Додати сметану, сіль, перець і довести до кипіння. У закипілий соус додати тертий сир.
04
Духовку розігріти до 180 градусів. Суміш з м'яса, цибулі і грибів розкласти у формочки, залити соусом і поставити в духовку. Випікати жюльен близько 30 хвилин. Подавати гарячим прямо у формочках, прикрасивши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)