
Квашена капуста з м'ясом
Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина м'якоть
300 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Морква
1 шт.
Капуста квашена
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.
02
Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.
03
До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.
04
До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.
05
Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.
06
Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.
07
Рідина повинна вся випаруватися.
08
Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів