
Смажена домашня ковбаса
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1,5 кг.
Сало
100 г.
Часник
3 зуб.
Сіль Єгипет
30 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,25 ч. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку нарізати м'ясо шматочками, сало нарізати кубиками, а часник почистити та роздавити.
02
М'ясо ретельно перемішати та додати до нього сіль, перець та цукор. Можна насипати трішки крохмалю.
03
Кишки очистити та промити. Наповнити їх м'ясною сумішшю і зав'язати.
04
Потім ковбасу підвісити для осідання на 0,5-1 годину. На початку осідання ковбасу колоти тонким шилом або голкою, щоб випустити повітря і щоб оболонка не могла лопнути при термічній обробці.
05
Після цього ковбасу перенести в духовку розігріту до 200ᵒС та готувати 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)