
Лагман по-домашньому
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
600 г.
Цибуля
2 шт.
Морква
2 шт.
Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г
2 шт.
Селера стебло
3 шт.
Капуста Китайська
7 листів
Олія соняшникова салатна 500мл
80 мл.
Часник
2 зубчика
Кінза 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити локшину для лагмана як зазначено на упаковці.
02
Цибулю порізати півкільцями. Стебла селери порізати брусочками.
03
Солодкий перець і моркву порізати кубиками.
04
Кінзу і кріп промити і дрібно посікти.
05
Подрібнити листи китайської капусти.
06
Часник дрібно нарізати.
07
Яловичину нарізати середніми кубиками поперек волокон.
08
Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати м'ясо і смажити до рум'яної скоринки.
09
Додати до м'яса моркву і тушкувати ще 3 хвилини.
10
Додати інші овочі, перемішати і тушкувати протягом 8 хвилин.
11
Викласти зелень, часник і долити гарячої води. Посолити і поперчити за смаком. Варити на середньому вогні 10 хвилин.
12
Викласти в тарілку гарячу локшину, зверху викласти соус і посипати подрібненою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)