
Курячі грудки, глазуровані карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
2 шт.
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
3 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Карі Carmencita 40г
1/2 ч. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
150 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати сіль із перцем. Додати просіяне борошно. Перемішати.
02
Куряче м'ясо обваляти в суміші з борошна. Обсмажити в сотейнику на вершковому маслі.
03
Перекласти м'ясо у форму для запікання. Запікати 20 хвилин при температурі 180ºС.
04
У сотейник долити оливкову олію. Додати нарізану цибулю. Пасерувати 2 хвилини. Всипати 1 ст. л. муки і протушкувати 3 хвилини.
05
Підсипати до цибулі карі і томат. Розвести бульйоном. Додати лимонний сік. Варити на повільному вогні 15 хвилин. Глазур готова.
06
Дістати з духовки запечене м'ясо. Полити глазур'ю. Відправити куряче м'ясо ще на 5 хвилин в духовку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)