
Густий рибний суп із овочами та вершками
Ми звикли, що зазвичай в суп для наваристого бульйону кладуть м'ясо. Будь-то курка або свинина - неважливо. У нашому рецепті ми пропонуємо зробити смачний суп на риб'ячому бульйоні. Ви не думайте, що вийде менш ситно чи менш смачно. Риба буває теж досить жирною, щоб з неї зробити смачний суп. Особливо такий суп сподобається тим, кому класичний варіант перших страв трохи набрид. А тут вам і рибка, і величезна кількість овочів, які роблять суп таким густим і наваристим. Ваші рідні будуть приємно здивовані таким змінам у повсякденному раціоні, і це вам тільки на руку. Ми впевнені, що спробувавши раз, ви будете готувати такий суп частіше.
Інгредієнти
Тріска
500 г.
Вершки
100 мл.
Бульйон рибний
200 мл.
Жовток яєчний
1 шт.
Цибуля-порей
1 шт.
Морква
1 шт.
Корінь селери
1 шт.
Картопля
1 шт.
Кріп
10 г.
Лавровий лист
1 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний горошком
5 шт.
Олія оливкова
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно відварити рибу. Потім вийняти її з бульйону та розібрати на невеликі шматочки, дати її охолонути.
02
Потім помити, нарізати соломкою моркву та корінь селери. Картоплю почистити і нарізати брусками. Білу частину цибулі порею нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості цибулю-порей у каструлі, потім туди додати моркву і селеру, готувати 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.
03
Після цього влити бульйон, покласти картоплю, довести до кипіння, покласти лавровий лист і перець горошком та накрити кришкою, готувати на повільному вогні ще хвилин 15. Додати рибу, дати закипіти і готувати ще 10 хвилин.
04
Потім вийняти рибу. Бульйон, який залишився з супу, жовток і вершки змішати та влити все в суп. Далі все посолити та поперчити.
05
В тарілку насипати суп, покласти шматочок риби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів