
Печінка смажена по-строганівськи
Легкий свіжий і смачний рецепт приготування печінки. Що ще може бути краще?! Рідко можна зустріти варіант, коли рецепт такий простий і при цьому дуже смачний і приємний. Ніжна печінка, ароматна цибуля, сметанка - і чудова страва готова. Достатньо тільки посипати її зеленню, щоб надати ще більший аромат. А також приготувати легкий гарнір, щоб доповнити сімейний обід. Створіть приємну теплу атмосферу за домашнім столом - приготуйте смажену печінку по-строгановски, і ваші рідні будуть дякувати вам за таку приємну вечерю. До того ж страва готується досить швидко. Не кажучи вже про корисні властивості печінки, адже у неї їх дуже багато.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка яловича
500 г.
Сметана ХМЗ 20%
250 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
40 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Сіль Єгипет
8 г.
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю порізати дрібними кубиками. Печінку помити, почистити від плівок та нарізати шматочками товщиною 1-1,5 см.
02
На олії обсмажити цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі печінку та продовжувати обсмажувати.
03
Коли шматочки печінки обсмажаться з усіх сторін, її можна посолити та поперчити. Додати сметану, як тільки вона закипить, зменшити вогонь та тушкувати до готовності.
04
Через 15-20 хвилин печінка повинна бути готовою. Подавати з гарніром, посипавши зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)