Млинцевий торт "Маківка" - Image

Млинцевий торт "Маківка"

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви стоїте перед вибором: який десерт сьогодні приготувати? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта з маком, він так і називається млинцевий торт "Маківка". Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний і смачний десерт, який здатний залишити позаду багато десертів. Другою перевагою такого торту є простота його приготування. До того ж, для приготування млинцевого торта "Маківка" зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей шикарний маковий тортик і ви залишитеся назавжди залежними від його макового чарівного смаку.

Інгредієнти

Яйце куряче

5 шт.

Цукор

150 г.

Сіль

0,25 ч. л.

Молоко

1100 мл.

Борошно

350 г.

Олія соняшникова

50 мл.

Масло вершкове

1 ст. л.

Мак

2 ст. л.

Шоколад

75 г.

Етапи приготування

01

Для приготування тіста, змішати 2 яйця, 50 г. цукру, сіль. Додати 700 мл. молока, перемішати вінчиком. Всипати 300 г. просіяного борошна і ретельно перемішати, щоб уникнути грудочок. Додати соняшникову олію, перемішати. Спекти млинці, охолодити.

02

Для приготування крему, змішати в каструлі 400 мл. молока, 100 г. цукру, 50 г. борошна і 3 яєчні жовтки. Додати вершкове масло, поставити на вогонь. Крем довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне додати в нього мак. Ретельно перемішати, охолодити.

03

Кожен млинець намазати 1-2 ст. л. крему. Посипати зверху тертим шоколадом. Поставити торт в холодильник на 2 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Млинцевий торт "Маківка" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua