
Білі щі з квасолею
Істинно традиційна для Росії страва набуває нових видів і фарб завдяки кулінарам, які щодня вигадують все нові і нові страви. Щі були популярні в російській кухні дуже давно. Можливо, це пов'язано з кислим присмаком, які вони мають завдяки квашеній капусті. У всякому разі страва ця дуже поширена не тільки в Росії, але і у всіх слов'янських народів. Тому-то й існують різні види цієї страви. Білі щі напевно мають свою назву через те, що тут не потрібно класти огірки в бульон. І щі не зафарбовуються в зелений колір. Але проте м'ясо і квасоля, та й інші продукти роблять їх дуже насиченими. І така страва добре підійде для приємного сімейного обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста квашена
200 г.
Цибуля
1 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Петрушка 70г
1 вет.
Кріп 70г
2 вет.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 мл.
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Квасоля біла WellDar Борлотті 400г
200 г.
Етапи приготування
01
М'ясо покласти у воду, довести до кипіння, зняти піну.
02
Картоплю і половину цибулини нарізати кубиками і додати до м'яса.
03
Потім на олії підсмажити решту цибулі до прозорості.
04
Коли картопля звариться, додати квашену капусту і цибульну заправку.
05
Також додати квасолю, перець, петрушку та кріп.
06
Варити до готовності. Подавати зі сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)