
Полунична сальса з манго
Якщо ви подумали про уроки танців, то ви трохи помилилися. Так, все вірно, страва дійсно називається сальса, от тільки саме слово має кілька відтінків значень. У нашому випадку це типовий соус, популярний в Мексиці та інших країнах, які знаходяться поряд з цією країною. І хоча класичний соус сальса готується з томатів з додаванням різних гострих приправ, наш рецепт зовсім інший. Якщо вам здалося, що полуниця, базилік і чорний перець - це трохи дивний набір інгредієнтів для однієї страви, то ви поспішили підсумувати. Такий незвичайний смак ви навряд чи зустрінете ще в якійсь страві. Але в цьому і є її вишуканість та особливість.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манго велике, шт
180 г
Цибуля
0,3 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,2 ч. л.
Полуниця
180 г
Сіль Єгипет
0,2 ч. л.
Етапи приготування
01
Очистити манго і нарізати кубиками.
02
Нарізати полуницю, цибулю і листя базиліка.
03
Покласти манго в миску, додати полуницю, цибулю,базилік і лимонний сік.
04
Приправити сіллю і чорним перцем.
05
Можна перемішати інгредієнти або викласти їх в миску шарами.
06
Можна подавати сальсу відразу, але якщо дати настоятися кілька годин, вона стане набагато смачніше.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)