
Сальса з авокадо і сиром фета
Ні-ні, ви не помилилися. Це дійсно кулінарний сайт, це не уроки латино-американських та інших танців. І хоча у багатьох сальса асоціюється з танцями, все ж сьогодні ми будемо говорити про страви. Взагалі, сальса - це типовий мексиканський соус. Як і всі латинське, він досить гострий . Найчастіше сальсу роблять із відварених або тушкованих томатів з чилі і різними запашними травами. У нашому варіанті можна ще додати сир, часник і авокадо для більш насиченого смаку. Після того, як соус настоїться, він буде ще набагато смачнішим. Подавати можна не тільки з чіпсами, хоча з ними соус дуже смачний. Можна подавати навіть з гарнірами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цибуля червона
0,5 шт.
Часник
2 шт.
Авокадо 500г
2 шт.
Сир Фета Світ Сир 45%
150 г.
Петрушка 70г
1 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі нарізати кубиками, сир також подрібнити кубиками.
02
У миску висипати помідори, цибулю, часник, авокадо. Змішати суміш у мисці з петрушкою, орегано, олією і оцтом. Залишити настоятися протягом 2-6 годин.
03
Подавати з чіпсами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)