
Кесаділья з курячим м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш курячий
800 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Кінза 70г
1 пучок
Сир Armando Чеддер
100 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Тортілья Dijo Grill пшенична 250г
4 шт.
Перець чилі червоний
2 шт.
Перець Polan солодкий маринований 670г
200 г.
Етапи приготування
01
Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.
02
На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.
03
Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.
04
Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.
05
Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)