
Курча по-мексиканськи
Ви приготували простий буденний гарнір, але хочете здивувати закускою до нього? Немає нічого простішого, ніж зробити це, приготувавши курча по-мексиканськи. Краще всього використовувати м'ясо саме курчати, адже воно дуже м'яке і ніжне, тому й швидше готується. На перший погляд дуже проста домашня страва, та проте вона дуже соковита і швидка. До речі кажучи, подавати її можна і як самостійну, додавши кукурудзи по-більше, заливши соусом. Перець чилі і часник просочуються в м'ясо, роблячи його дуже запашним і гоструватим, а коріандр залишить свій запах навіть після того, як ви вже з'їсте страву. Так що поспішіть приготувати її.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче стегно в маринаді
600 г.
Кукурудза Spela в зернах заморожена 350г
125 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 часточки
Коріандр Еко мелений 20г
1 ч. л.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
1/2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити курку на середньому вогні з усіх боків до золотої скоринки 20 хвилин на соняшниковій олії.
02
Дрібно нарізати цибулю і часник. Додати сіль, чилі і коріандр. Покласти в сковороду дрібно нарізані і очищені від шкірки томати.
03
Тушкувати 20 хвилин курку з овочами. Додати кукурудзу, сіль, тушкувати 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)