
Традиційне англійське рагу з гарбуза
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
500 г.
Цибуля ріпчаста молода
3 шт.
Помідор
500 г.
Картопля
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
45 г.
Лист лавровий
8 шт.
Перець духмяний Еко 20г
15 шт.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно подрібнити цибулю. На сковорідці розігріти оливкову олію та обсмажити на ній цибулю до золотистого кольору. Помідори почистити від шкірочки. Після цього з помідор в блендері зробити пюре або нарізати їх дуже дрібно.
02
Гарбуз помити, почистити від шкірочки та насіння. Потім нарізати її крупними шматочками. Картоплю також почистити та крупно порізати. Додати гарбуз до цибулі, залити рагу томатним пюре та покласти крупно порізану картоплю. Додати корицю, духмяний перець горошком та лавровий лист. Посолити.
03
Накрити кришкою та потушкувати на середньому вогні близько 30 хвилин. Коли рагу приготується, дістати з рагу лавровий лист та палички кориці. Смачного.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)