
Хлібний пудинг із мускатним горіхом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
2000 г.
Родзинки
200 г.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
2 кг.
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізати скибочками, кожен шматочок намазати вершковим маслом, не товстим шаром.
02
Форму для випікання змастити маслом, викласти у форму хліб шарами, кожен шар посипати родзинками.
03
Яйця трохи збити. Змішати цукор з молоком, вершками і лимонною цедрою, нагріти дану суміш. Змішати молочну суміш з яєчною, залити загальної сумішшю хліб у формі.
04
Посипати зверху мускатним горіхом, випікати при 180°С протягом 30-40 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)