
Салат з селери і тофу
Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів.
Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів.
Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу.
Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тофу Агропрод
450 г
Стебло селери
200 г
Йогурт Фанні 2,2% 750г
5 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
3 ст. л.
Цибуля червона
50 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
50 г
Кунжут
20 г
Петрушка 70г
10 г
Лимон
1
Етапи приготування
01
Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати
02
Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.
03
Поставити ненадовго в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)