
Запечені фаршировані ракушки з рікотою і кабачками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Часник
2 зубчика
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
300 г.
Макаронні вироби La Pasta Черепашки 400г
300 г.
Кабачок
500 г.
Лимон
0,5 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Етапи приготування
01
Розігріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді. Додати половину дрібно нарубаного часнику. Готувати 1 хвилину. Потім додати помідори, нарізані шматочками. Готувати 10-15 хвилин, поки трохи загусне.
02
Зварити пасту майже до повної готовності. Промити в холодній воді і процідити.
03
У кабачків зрізати верхівки і потерти на тертці. Розігріти 1 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додати другу половину рубаного часника і кабачки. Смажити 10-15 хвилин, поки кабачки не зменшаться у розмірі, а рідина не випарується. Дати охолонути. Додати рікоту, лимонну цедру і половину пармезану. Приправити за смаком.
04
Розігріти духовку до 190°C. Перекласти томатний соус в неглибоку форму для випічки. Нафарширувати ракушки кабачковою сумішшю. Перекласти їх у форму для випічки. Посипати пармезаном. Випікати 20-25 хвилин, поки соус не закипить, а ракушки не набудуть золотистий відтінок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)