
Тушкована яловичина в пиві з цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
600 г.
Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г
1,2 кг.
Лист лавровий
1,5 шт.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
200 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2,5 ст. л.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ч. л.
Сіль Єгипет
1,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 6-7 мм. М'ясо нарізати на середні шматки, змастити олією, натерти сіллю і перцем.
02
Поставити на вогонь велику сковороду з важким дном, влити рослинну олію, розігріти, викласти м'ясо в сковороду, обсмажити з усіх боків, протягом 15 хвилин. М'ясо викласти на тарілку, остудити.
03
У велику каструлю з товстим дном, налити олію, розігріти, покласти цибулю, обсмажувати протягом 25 хвилин. Влити до цибулі пиво і оцет, помішуючи суміш, довести до кипіння. Додати в каструлю м'ясо, повторно довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою.
04
Духовку розігріти до 175°C. Поставити каструлю з м'ясом в духовку. Випікати протягом 3,5 годин із закритою кришкою.
05
Перед подачею витягнути лавровий лист, видалити з поверхні жир, остудити м'ясо протягом 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)