
Суп із цибулі-порею, ріпчастої цибулі та картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
4 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
275 мл.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Етапи приготування
01
Ретельно промити цибулю-порей, вирізати грубий зовнішній шар, розрізати уздовж, нарізати на середні шматочки. Ріпчасту цибулю очистити і нарізати. Картоплю очистити, нарізати невеликими шматочками.
02
Покласти вершкове масло в розігріту каструлю, розтопити масло. Викласти в каструлю цибулю і картоплю, перемішати, щоб масло покрило всі інгредієнти. Додати сіль і перець за смаком, готувати 15 хвилин. Налити в каструлю бульйон з молоком, довести суп до кипіння, накрити зверху каструлю кришкою, варити протягом 20-25 хвилин.
03
Суп перелити в чашу блендера, збити до однорідної маси, після чого перелити назад в каструлю. При подачі полити зверху суп сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)